Őszi Picoult-nyereményjáték az Athenaeum Kiadóval! - 4. rész

Hamarosan itt a tél, a hideg estéken pedig nincs is jobb, mint egy kényelmes meleg fotelben, ágyban pihenve könyvet olvasni. Az Athenaeum Kiadó jóvoltából négy napon keresztül játszhattok a Könyvkritikák oldallal értékes nyereményekért. Négy nap - négy nagyszerű regény - 4x3 válasz - négy nyertes!

A játék menete:
A nyereményjáték időtartama 2015. október 26. - 2015. október 29.november 2. Az adott nap kérdéseit tartalmazó poszt pontban éjfélkor fog megjelenni az oldalon, onnantól kezdve 5 teljes napotok lesz rá, hogy elküldjétek a helyes megfejtést. (Éppen azért, mert számolunk azzal, hogy valaki mind a négy napot kint tölti.) Így tehát:

  • 1. nap: 2015. október 26. hétfő (0:00), határidő: 2015. október 30. péntek (23:59)
  • 2. nap: 2015. október 27. kedd (0:00), határidő: 2015. október 31. szombat (23:59)
  • 3. nap: 2015. október 28. szerda (0:00), határidő: 2015. november 1. vasárnap (23:59)
  • 4. nap: 2015. november 2. hétfő (0:00), határidő: 2015. november 6. péntek (23:59)

A helyes megfejtéseket minden esetben a konyvkritikanyeremenyjatek@gmail.com e-mail címre várjuk. 

Figyelem! Mivel technikai okok miatt a negyedik nap kérdései nem kerültek ki az előre megadott határidőben, a nyereményjáték időtartama meghosszabbodik! A 4. nap kérdéseire 2015. november 6. péntek 23:59-ig várjuk a megfejtést, a többi játéknap határideje változatlan!

Sorsolás és eredményhirdetés: 2015. november 3. kedd.2015. november 7. szombat A nyertesek a nyereményüket postán kapják meg. (Természetesen ez azt jelenti, hogy több nyertes sorsolunk, minden nap egyet, de ez nem jelenti azt, hogy ne próbálkozzatok meg mindegyik játékkal!)

A nyereményjáték célja egyben Jodi Picoult könyveinek népszerűsítésre, amelyek közül négy (A nővérem húga, Tizenkilenc perc, Törékeny, Szívtől szívig) nemrég egy új, letisztultabb, talán mondhatom, hogy impozánsabb borítóval látott napvilágot. Nem titok, hogy Picoult nálam benne van a TOP10 szerzők között, akinek eddig jóformán egyig regényében sem kellett csalódnom. Így külön öröm számomra, hogy az Athenaeum Kiadóval közösen pont az ő könyveivel szervezhetek ismét nyereményjátékot, és ajándékozhatunk meg közösen új élménnyel olvasókat.

A negyedik nyereménykötet a szerző egyik legvitatottabb regénye, a Szívtől szívig, amely a hazai olvasókat is igencsak megosztotta.

"E bravúros fordulatokkal tarkított, megindító regény egy gyilkosságért halálra ítélt férfi történetét dolgozza fel, aki azért küzd, hogy felajánlhassa szívét egykori áldozata szívbeteg kislányának. A kisvárosias New Hampshire államban e szándéka, és a személye körül kialakuló legendák alaposan felborzolják a kedélyeket. Egy talpraesett jogásznő és egy fiatal katolikus pap mégis a férfi ügye mellé áll – miközben az események hatására mindkettejük élete gyökeresen megváltozik.A népszerű írónő, a Nővérem húga és a Tizenkilenc perc szerzője, e kötetében is rendkívüli érzékenységgel foglalkozik olyan kényes témákkal, mint a szervadományozás, a halálbüntetés és a vallásos meggyőződés. A könyv több héten keresztül vezette a New York Times bestseller-listáját."

Ha kedvet kaptatok Ti is a kötethez, és még nincs ott a polcotokon, nincs más dolgotok mint megválaszolni az alábbi három kérdést, amelyhez az Athenaeum Kiadó oldala nyújt segítséget nektek!

1. Melyik "művészeti ág" képviselője Pirner Alma, akinek kötete hamarosan megjelenik?

2. Hány novellát tartalmaz Nógrádi Gergely Hátborzongató Históriák című kötete?

3. Melyik ismert mesén alapszik Salla Simukka trilógiája?

A helyes válaszokat tehát 2015. november 6. péntek 23 óra 59 percig várjuk a konyvkritikanyeremenyjatek@gmail.com e-mail címre.