Nyereményjáték a Maxim Kiadóval

530596_279068428879800_1061510496_n.jpgOlyan helyre vágytok, ahol a teraszról gyönyörködhettek a tóparti naplementében? Ahol egy kicsit megfeledkezhettek a hétköznapi gondokról, eltávolodhattok a város zajától és igazán feltöltődhettek? A négycsillagos Hotel Corvus Aqua a Gyopárosfürdői Gyógy-, Park- és Élményfürdővel összeépítve kínálja pihentető, gyógyító és üdítő szolgáltatásait. Vegyetek részt nyereményjátékunkban, és nyerjétek meg a hat darab, kétéjszakás wellness hétvége egyikét két fő részére, félpanziós ellátással az egyedülálló környezetben fekvő négycsillagos hotelbe!
(www.hotelcorvus.hu)

Már összesen hat regénnyel (öt újdonságunkkal és az Angyalsorssal is) regisztrálhattok a játékba! További három beharangozott újdonságunk a hónap végén jelenik meg!
Ha megvásároltátok a Dream válogatás vagy a HiStory válogatás legalább egy kötetét, már nincs más dolgotok, mint elolvasni és elfogadni a nyereményjáték szabályzatát és regisztrálni, amelyet a fenti Wellness Nyereményjáték gombra, vagy az alábbi linkre kattintva tehettek meg:
http://www.facebook.com/DreamValogatas/app_190322544333196

Játsszatok a Dream válogatással a kétfős wellness hétvégék egyikéért!