Húsvéti nyereményjáték!

Húsvét alkalmából ismét nyereményjáték a Könyvkritikák blogon! Ha most velünk játszotok, megnyerhetitek az Animus Kiadó gondozásában megjelent A hipnotizőr című regényt, melyet a kiadó ajánlott fel.

statements_1074561.png

A nyeremény: Lars Kepler A hipnotizőr című regénye

A Játék menete: Válaszoljátok meg a lenti, egyszerű kérdést. A válaszokat vagy e-mailen, a konyvkritikanyeremenyjatek@gmail.com címre (ebben az esetben a tárgyba annyit írjatok: Húsvéti nyereményjáték 2018), vagy pedig a blog facebook oldalán, üzenetben is elküldhetitek.

A Játék időtartama: 2018. március 26. hétfő – 2018. április 2. hétfő éjfél

Eredményhirdetés 2018. április 2-i héten (a sorsolás, valamint a nyertessel való sikeres kapcsolatfelvétel után)

Lars Kepler Joona Linna-sorozatának eddig négy kötete jelent meg magyarul (A hipnotizőr, A Paganini-szerződés, A tűz tanúja, A bosszúálló). Mivel az első rész mára szinte beszerezhetetlenné vált, az Animus Kiadó újból kiadta A hipnotizőrt, és hamarosan érkezik a sorozat legújabb, ötödik része is. A hipnotizőr ízig-vérig igazi skandináv krimi, így bátran ajánlom én is a műfaj szerelmeseinek, de igazán jó ugródeszka lehet azoknak is, akik még csak most ismerkednek meg az északi világ bűnügyeivel!

A kötet tartalma: Egy apa. Egy anya. Egy kislány. A svéd kisvárosban elkövetett szörnyű mészárlásnak csupán egyetlen túlélője van, egy súlyosan sebesült kamasz fiú. A család ötödik tagja, a fiú nővére eltűnt. Mivel úgy fest, hogy a gyilkos az egész család kiirtását tűzte ki célul, a lány nyilvánvalóan életveszélyben van. A rendőrség megkezdi a keresését, ám az idő vészesen fogy. Joona Linna, a csökönyös természetű finn nyomozó szerint egyetlen lehetőség van arra, hogy nővére érdekében szóra bírják a sokkos állapotban lévő kamaszt: a hipnózis. Joona a leghíresebb és egyben leghírhedtebb hipnotizőrt, Erik Maria Barkot kéri fel, hogy segítsen neki. A fiú hipnózisban beszélni is kezd, ám az utazás, amelyre együtt indulnak, nem várt mélységekbe visz…

A kérdésünk, amelyre a helyes választ várjuk: Ki(ke)t takar a Lars Keplet írói álnév? 

A válaszokat tehát hétfő éjfélig küldhetitek el e-mailen és facebookon egyaránt, sorsolás jövő héten! Sok szerencsét mindenkinek!