Karácsonyi nyereményjáték az Ulpius-ház Kiadóval

Az Ulpius-ház Könyvkiadó és a Könyvkritikák oldal nyereményjátékot hirdet karácsony jóvoltából.

A nyereményjáték szabályai:

- határidő: 2013. december 15.- 2013. december 20. (éjfél - pontosabban dec. 20. 23:59)

- nyereményjáték tartalma: írj nekünk legalább öt címet, amit a kiadó IDÉN DECEMBERBEN jelentetett meg (ebben segítségedre lehet a kiadó facebook oldala, ill. a honlapon az újdonságok fül alatt szereplő könyvek listája) 

- további feltétel: a cím mellé várjuk a szerzőt, és azt is, ha sorozatról van szó, a kötet a széria hányadik tagja (ez kis nehézséget okozhat, de a wikipedia és a google jó barát!)

- a helyes válaszokat a konyvkritika@citromail.hu e-mail címre várjuk (ne kérjetek visszaigazolást, mert a szokásos sok jelentkező miatt nem biztos, hogy mindre tudunk visszaigazolást küldeni) + a levélben azt is írd meg, hogy melyik könyvet választod, ha Te nyersz (könyvek listája l. köv. pont) 

- a nyereményjáték díja: 1-1 könyv az Ulpius-ház Kiadó felajánlásával (Fábián Janka: A francia nő; Joanne Harris: Egész évben Karácsony; Louisa Young: Drágám, tudatom veled...)

- sorsolás: dec. 21-én délelőtt, a nyerteseket e-mailen értesítjük, ezt követően a lehető leghamarabb - elsőbbségivel - postára adjuk a könyveket, hogy még Karácsony előtt odaérjenek (ehhez szükséges, hogy figyeljétek 21-én a postaládátokat!)