Könyvfesztiváli nyereményeső az Athenaeum Kiadóval - 3. rész

Habár korábban is voltak nyereményjátékok az oldalon, most bátran kijelenhetem, hogy fordulóponthoz érkeztünk: az Athenaeum Kiadó jóvoltából négy napon keresztül játszhattok a Könyvkritikák oldallal értékes nyereményekért. Négy nap - négy nagyszerű regény - 4x3 válasz - négy nyertes! 

A játék menete: A XXI. Nemzetközi Könyvfesztivált mi úgy ünnepeljük meg, hogy a rendezvény minden egyes napján nyereményjátékot hirdetünk. Az adott nap kérdéseit tartalmazó poszt pontban éjfélkor fog megjelenni az oldalon, onnantól kezdve 5 teljes napotok lesz rá, hogy elküldjétek a helyes megfejtést. (Éppen azért, mert számolunk azzal, hogy valaki mind a négy napot kint tölti.) Így tehát:

  • 1. nap: 2014. április 24. csütörtök (0:00), határidő: április 28. hétfő (23:59)
  • 2. nap: 2014. április 25. péntek (0:00), határidő: április 29. kedd (23:59)
  • 3. nap: 2014. április 26. szombat (0:00), határidő: április 30. szerda (23:59)
  • 4. nap: 2014. április 27. vasárnap (0:00), határidő: május 1. csütörtök (23:59)

A helyes megfejtéseket minden esetben a konyvkritikanyeremenyjatek@gmail.com e-mail címre várjuk. 

Sorsolás és eredményhirdetés: 2014. május 2. péntek. A nyertesek a nyereményüket postán kapják meg. (Természetesen ez azt jelenti, hogy több nyertes sorsolunk, minden nap egyet, de ez nem jelenti azt, hogy ne próbálkozzatok meg mindegyik játékkal!)

Mai nyereményjátékunkkal ismét a skandináv krimik kedvelőinek szeretnénk kedveskedni a több mint 40 országban bestsellerlistás Salla Simukka regényével, a Vérvörössel, amely egyben a Hófehér-trilógia nyitókötete is. Ha szeretnéd Te is megnyerni ezt a vérfagyasztó könyvet, nincs más dolgod, mint szétnézni az Athenaeum Kiadó újdonságai és előkészületben lévő könyvei között, hogy meg tudd válaszolni a következő kérdéseket. 

1. Hogy hívják A sátán lányait Alex Marwood májusban megjelenő regényében?
2. Ki az az ember, "aki nem létezett"?
3. Sorolj fel három olyan nemzetet, akinek tagjaival biztosan találkozhatunk Tom Wolfe Vérzivatar című regényében!

A helyes válaszokat tehát 2014. április 30. 23 óra 59 percig várjuk a konyvkritikanyeremenyjatek@gmail.com e-mail címre.